Skip to main content

Dorst naar water – Qontact

By In de pers

Dorst naar water - QontactWater is broodnodig. Dat hebben ze bij The Water Purifier goed begrepen. “Elk waterprobleem pakken we adequaat aan”, knikken Bert Vandermeer, Tijl Clerckx en Petra Rubens. Hun bloeiende onderneming is gespecialiseerd in het bottelen van gezond en lekker water én in duurzame systemen voor industriële en huishoudelijke waterbehandeling. “Wij voorzien in de dagelijkse waterbehoefte van onze klanten.”

LEES HIER VERDER

Van handige Harry tot trouwe klant

By Limburgs Water
Het goede weer komt er stilaan weer aan en laten we eerlijk zijn: Wie houdt nu niet van dat lekker warm weer waarbij je je languit kan leggen op een comfortabele ligstoel….liefst naast een zwembad?  Met dit in het achterhoofd kwam mijn vader, de klassieke handige Harry, af met het beste idee ooit: “We bouwen een zwembad!”.  Vanzelfsprekend was ik gemotiveerd om te helpen met een zwembad in het vooruitzicht…

Read More

OpmerKelijk brandingtraject

By In de pers

Petra Rubens staat samen met haar man Bert Vandermeer en technisch verantwoordelijke Tijl Clerckx aan het roer van The Water Purifier. Met hun bedrijf bieden ze eerlijke oplossingen aan voor onze dagelijkse behoefte aan water. Ze richten zich daarbij zowel tot particulieren als kantoren, scholen en ziekenhuizen. Hoewel de fundamenten van hun business er al stevig stohttps://www.twp.be/nden, voelden ze dat er nog veel potentieel zat in The Water Purifier. Ze kozen dan ook voor een brandingtraject bij OpmerKelijk.

LEES HIER VERDER

Het Zuiverste Water – Qontact

By In de pers

The Water Purifier heeft meer dan 30 jaar ervaring in waterbehandeling op de teller. In 2012 nam het echtpaar Petra Rubens en Bert Vandermeer samen met Tijl Clerckx het bedrijf over. Naast het realiseren van grote industriële waterbehandelingsprojecten op maat, zorgt de onderneming ervoor dat haar water tot bij de mensen komt. “Klantenservice is bij ons geen loos woord. Wie een vraag stelt, krijgt binnen 24 uur een antwoord.”

LEES HIER VERDER

Het Blauwe Goud – Qontact

By In de pers

Het gaat The Water Purifier voor de wind. Sinds het bedrijf zeven jaar geleden werd overgenomen door het ondernemerstrio Bert Vandermeer, Tijl Clerckx en Petra Rubens is de totale omzet bijna verviervoudigd. “Samen met ons gedreven 17-koppig team maken we een groeispurt door. Water is vandaag belangrijker dan ooit.”

LEES HIER VERDER