Skip to main content

Limburgs Water, ook voor de snelle prater

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor The Water Purifier. Daarom hebben wij met al onze ervaring en expertise ons eigen merk van kwaliteitsvol water op de markt gebracht: Limburgs Water.

Limburgs Water

  • Levering vanaf 5 flessen
  • Geen periodieke afnameverplichting
  • Geen waarborg op onze toestellen en flessen
  • Herbruikbare flessen van 11,5 of 19,4 liter
  • Vandaag besteld, geleverd binnen enkele werkdagen
  • Perfecte pasvorm voor onze waterkoelers

Vijf redenen waarom je kiest voor Limburgs Water

1. Gezond

Limburgs Water heeft een heel lage droogrestwaarde, bevat erg weinig mineralen en kalk, en heeft een zuiverend effect. Het is een van de gezondste waters op de markt en is erg populair bij nierpatiënten en jonge moeders die het gebruiken om poedermelk te bereiden. Ook ziekenhuizen behoren tot onze trouwe klanten.

2. Smaakvol

Limburgs Water is erg lekker om te drinken. De samenstelling en kwaliteit zorgen ervoor dat dit water de smaak van je heerlijke kopje koffie of thee niet beïnvloedt. Daarom zijn ook theesommeliers en barista’s fan van Limburgs Water.

3. Ecologisch

The Water Purifier draagt de natuur een warm hart toe. Daarom hervullen we onze flessen na een milieuvriendelijke reiniging minimaal 80 keer voor we ze buiten gebruik stellen.

4. Praktisch

Je hoeft zelf niet meer naar de winkel te lopen om je voorraad water in te slaan. Wij leveren je waterflessen met heerlijk Limburgs Water bij jou thuis of op je bedrijf. En we doen dat op het moment dat jij je water nodig hebt. Je hoeft dus geen ruimte te voorzien om tientallen waterflessen te stockeren. We leveren uiterlijk 48 uur na je bestelling. En je lege flessen nemen we mee.

5. Goedkoop

Limburgs Water is goed voor je portefeuille, want het is goedkoper dan de bekende merken. Koop je een A-merk in de supermarkt? Dan betaal je al snel 0,60 euro per liter. Kies je voor Limburgs Water? Dan drink je zuiver, gezond en lekker water voor iets meer dan de helft van de prijs. Inclusief btw en levering.