Skip to main content

Het goede weer komt er stilaan weer aan en laten we eerlijk zijn: Wie houdt nu niet van dat lekker warm weer waarbij je je languit kan leggen op een comfortabele ligstoel….liefst naast een zwembad?  Met dit in het achterhoofd kwam mijn vader, de klassieke handige Harry, af met het beste idee ooit: “We bouwen een zwembad!”.  Vanzelfsprekend was ik gemotiveerd om te helpen met een zwembad in het vooruitzicht…

Dat valt in het water?

De bouw van het zwembad was na heel wat bloed, zweet en tranen klaar. Het was verre van perfect, maar hij stond er en we waren er trots op. Onze droom duurde jammer genoeg niet lang. Een goede maand  later kwam papa al af met het slechte nieuws: “Het zwembad moet er al terug uit.”.

Achteraf gezien had hij gelijk. De techniek was niet 100% en dit zou naargelang de tijd gegarandeerd voor problemen zorgen. Ook hadden we gebruik gemaakt van een veel te kleine filter wat voor problemen zorgde.  Het water kregen we niet helder. Ik kan nog wel even doorgaan met fouten die we tijdens de bouw van het zwembad hebben gemaakt, maar dan vrees ik dat ik jullie alsook mezelf zou vervelen.

Vakmanschap loont… altijd

De conclusie van mijn verhaal zal de lezer nu ook wel al doorhebben: sommige projecten kun je beter uitbesteden.  Dit geldt eens zo zeer voor een mooi zwemparadijs, omdat dit lang en vooral duurzaam moet meekunnen.

De aanleg van een zwembad is natuurlijk een rendabele investering. Een zwembad dat goed geplaatst is en onderhouden wordt, is altijd een meerwaarde voor een huis. Dat betekent ook dat een zwembad dat niet goed geplaatst is en slecht onderhouden wordt een dure grap kan zijn voor de eigenaar.

Net voor die schrik op grotere kosten met ons zelfbouwproject ben ik in contact gekomen met een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring, TVS fiber.

Waarom TVS fiber?

TVS Fiber is een erkend RivieraPool dealer, bekend om zijn kwaliteit, service én uitmuntende nazorg. Zowel voor de plaatsing van een zwembad, voor vrijblijvend advies als voor de realisatie van een totaal wellness project in zwembaden en whirlpools kunt u op hun rekenen.

Het zijn specialisten in waterbehandelingstechnieken en bieden echt wel een uitmuntende after-service aan de klanten. Ze hebben me geleerd dat het gebruik van de juiste technieken in heel wat kostenbesparingen kan voorzien.

Je moet mij natuurlijk niet blindelings vertrouwen, daar zijn de enthousiaste reviews van de klanten voor! Je kan TVS Fiber vrijblijvend bereiken via mail op [email protected] of via de gsm op 089 362 440.