Skip to main content

Bij The Water Purifier houden we van verandering. Daarom verschijnen er regelmatig nieuwe producten in ons assortiment. Zo blijven we relevant voor iedereen en zit er zeker en vast een product bij dat bij jou past. In deze blogpost maak je kennis met onze nieuwste producten!

Maak kennis met onze nieuwste producten

Op zoek naar een prachtige koeler, in een stevig design? Kies dan voor ons allernieuwste model in stijlvol zwart: de ZN 55. De koeler is vervaardigd uit stainless steel, en hierdoor heel sterk en gegarandeerd krasvrij. Verkrijgbaar mét of zonder flessen, en in een vloer- of tafelmodel. Extra leuk: de taphoogte is wat groter, waardoor je ook heel gemakkelijk een fles kan vullen!

Hou je van een lekker gras bruiswater? Dan is de Aquality perfect voor jou! Deze koeler met fles heeft een strak design, en een ingebouwde bekerhouder. De UV-lamp beschermt het water tegen bacteriën, waardoor je langer van ons gezond water kan genieten.

Onder het motto “never change a winning team” stellen we jullie graag de nieuwe versie van de Clover voor. Onze meest populaire waterkoeler met flessen is nu ook beschikbaar in een handzaam tafelmodel. Zo geniet je van ons heerlijk Limburgs Water in een klassiek design, zonder in te moeten boeten op ruimte!

(Hand)hygiëne is vandaag belangrijker dan ooit. In het voorjaar van 2020 lanceerden we dan ook onze allernieuwste pijler: Clean Hands. In deze pijler vind je alles terug voor een goede handhygiëne: van handsprays tot een mobiel handwas station. Zo willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot het wassen van de handen, en dit op elk moment van de dag. Want clean hands save lives!

Naast inbouwkoelers, bieden wij ook bijpassende kranen aan. Ons assortiment kranen kreeg de afgelopen tijd een stevige facelift, en werd aangevuld met een heleboel nieuwe modellen. Van strak tot eenvoudig, of net heel uitgebreid: je vindt het er allemaal terug. Graag meer informatie over onze kranen? Lees dan zeker eens onze blogpost over kranen, of bekijk de productpagina.

Blijf je graag op de hoogte van al onze nieuwtjes? Volg dan zeker onze Facebookpagina!