Skip to main content

Heb jij onze prachtige kranen al ontdekt? Van simpel tot elegant en hoogtechnologisch: we hebben er voor elk interieur wel eentje! Zo geniet je in stijl van heerlijk gefilterd leidingwater. Onze kranen zijn ook nog eens meteen op temperatuur. Hierdoor bespaar je water, tijd én geld! In deze blogpost ontdek je onze nieuwste kranen.


Wie houdt van technologische snufjes en op zoek is naar een kraan die alles kan, is er de BluSeven. Dit prachtig exemplaar is uniek in zijn soort, met maar liefst zeven verschillende waterstanden. Zo geniet jij niet alleen van lekker fris gefilterd water, maar ook van bruisend water, licht bruisend water én zelfs ongefilterd water. De BluSeven serveert je zelfs heet water, tot 95 graden. Hij is gemaakt van stainless steel en heeft een innovatief touchscreen. Een kraan voor echte designlovers dus!

 

Mag het van jou wat eleganter? Kies dan voor de TopControl. Deze kraan heeft een dubbele dispenser en portiecontrole, zodat je zorgeloos twee flessen tegelijkertijd kan vullen. Je geniet van koud water, water op kamertemperatuur en lekker bruisend water. Ook deze kraan is gemaakt van stainless steel en heeft een handig touchscreen.

 

 

Simpel, maar tijdloos: dat is de perfecte beschrijving voor de T5 en T3. Het zijn kranen zonder te veel poespas, en passen dan ook gegarandeerd in ieder interieur! Met de T3 geniet je van koud en kamertemperatuur water, en van bruiswater. Wil je ook graag warm water of ongefilterd water erbij? Kies dan voor de T5!

 

The Water Purifier biedt daarnaast ook nog een heleboel andere kranen aan, van simpel en strak tot multifunctioneel en zelfs tapkranen. Meer informatie nodig? Ontdek dan ons volledig assortiment kranen op onze website!