Skip to main content

Naast waterkoelers, verkoopt The Water Purifier ook waterontharders. Maar wat doet zo’n ontharder nu precies? En wanneer heb je het nodig? In deze blogpost ontdek je alle voordelen van een ontharder!

Voordelen van ontharders
Op het eerste zicht lijkt je kraanwater misschien zuiver, maar in werkelijkheid zit er, afhankelijk van de regio waar je woont, best wel wat kalk in. Met een waterontharder haal je gemakkelijk en efficiënt kalk uit je leidingwater. Zo geniet je zorgeloos van zacht water, en verleng je de levensduur van je aangesloten apparaten. Daarnaast zal je energiefactuur aanzienlijk lager liggen, omdat je minder energie verbruikt. Je bespaart er dus heel wat geld mee uit!

Omdat het water minder kalk bevat en dus zachter is, zal je ook minder producten nodig hebben. Zo is ontkalkt water lief voor je haar en huid, en heb je minder zeep en shampoo nodig. Ook heb je minder last van kalkaanslag op je kranen of in je douche. Heel wat poetsproducten en antikal zullen hierdoor langer in de kast blijven staan. Dit betekent ook minder vervuiling (want je verbruikt minder plastic verpakkingen), en een stevige extra duit in je portemonnee!

Tot slot is ontkalkt water ook veel lekkerder én gezonder om te drinken. Je serveert in een handomdraai de lekkerste koffies, thees en soepen met je ontkalkte water dat rechtstreeks uit je kraan stroomt. Wil je ook graag genieten van heerlijk ontkalkt drinkwater? Kies dan voor onze TWP Easy Purificato, een waterontharder en -koeler in één! Zo sleur je voortaan niet langer met waterflessen en spaar je heel wat geld uit.

Heb je, na het lezen van deze voordelen van een ontharder, zin gekregen om er zelf eentje aan te schaffen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze productpagina! Wij komen graag een ontharder bij jou installeren, en nemen het jaarlijkse onderhoud en eventuele herstellingen voor onze rekening.