Skip to main content

Wist je dat The Water Purifier, naast waterkoelers en waterontharders, ook inzet op ijzervrij water? Op deze manier kan je je putwater gebruiken om zorgeloos je tuin te besproeien, je auto te wassen en nog zoveel meer. Ontdek alle toepassingen in deze blogpost, en geniet veilig van je putwater dankzij onze ontijzeringen!

Geniet veilig van je putwater dankzij onze ontijzeringen!

Grond- of putwater is een interessant alternatief voor leidingwater. Je bespaart er namelijk heel wat geld mee! Onbehandeld putwater bevat echter vaak veel te veel ijzer. Het gevolg? Stinkend water, bruin gras en water dat vol met bacteriën zit en hierdoor niet drinkbaar is voor dieren. Gelukkig bieden wij ontijzeringen aan, waardoor je je putwater op een zorgeloze en veilige manier kan gebruiken.

Ontijzerd grondwater heeft heel wat verschillende toepassingen. Zo gebruiken de meeste mensen het om hun gras of tuin te besproeien. Maar wist je dat het ook perfect bruikbaar is om je auto mee te wassen, of zelfs je toiletten of wasmachine op aan te sluiten? Daarnaast is het ook drinkbaar voor dieren of vee. Ook voor bedrijven zoals carwashes of landbouwbedrijven biedt het een duurzaam en goedkoop alternatief. Heel wat mogelijkheden dus!

Werkwijze

Maar hoe gaat dat nu in z’n werk, zo een ontijzering? Nadat jij een put hebt geslagen, komen wij langs voor een staalname van je water.  Een erkend labo gaat deze staal analyseren en maakt een professionele wateranalyse op. Op basis van deze analyse bepalen wij dan de juiste, hoogtechnologische installaties voor jou. We installeren de ontijzering op de locatie van jouw keuze, en zorgen dat ze volledig gebruiksklaar is. Tot slot zijn we ook bereikbaar voor onderhoud of de nodige herstellingen. Al onze ontijzeringen zijn erg duurzaam, en garanderen een lange termijn resultaat. Wij nemen dus het gehele plaatje voor onze rekening, zodat jij zorgeloos kan genieten van ijzervrij putwater!

Benieuwd geworden naar onze ontijzeringen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over ontijzeringen of contacteer ons snel voor een afspraak. Aangezien een ontijzering altijd maatwerk is, maken wij hiervoor graag een persoonlijke afspraak. Zo geniet ook jij veilig van je putwater dankzij onze ontijzeringen!