Skip to main content

Waterontijzering op maat van particulieren en bedrijven

Grond- of putwater is een financieel heel interessant alternatief voor leidingwater. Zeker voor voorwerpen of bedrijven die veel water verbruiken zoals toiletten, douches, carwashes of landbouwbedrijven. Het probleem? Vaak bevat je grond- of putwater te veel ijzer om het onbehandeld te gebruiken. Want te veel ijzer zorgt ervoor dat water stinkt, je gras roestbruin uitslaat en bacteriën woekeren waardoor dieren er niet zonder gezondheidsrisico’s kunnen van drinken.

Waterontijzering op maat

De waterontijzeringsinstallaties van The Water Purifier zorgen ervoor dat je jouw grond- of putwater zorgeloos en veilig kunt gebruiken. Op basis van een professionele wateranalyse bepalen wij de ideale installatie voor jou. Onze experts voorzien in je technische ruimtes het nodige leidingwerk en leveren je installatie gebruiksklaar op. Ook voor het onderhoud van je installatie en eventuele herstellingen kun je bij ons terecht.

Diverse behandelingen

Ontijzering is maar één waterbehandeling. The Water Purifier is ook je partner voor andere professionele waterbehandelingen zoals ontkalking, omgekeerde osmose, filters, doseerinstallaties en pompen.