Wij zijn er voor jou!

Beste bezoeker

We begrijpen dat deze bijzondere tijden heel wat onzekerheden met zich meebrengen. Wat mag je en wat mag je nu niet? Welke bedrijven sluiten de deuren tijdelijk en welke niet? We kunnen je alvast één zekerheid geven en dat is dat wij er nog steeds voor je zijn!

Wij blijven je helpen

Gezond en zuiverend water in huis hebben, is in deze periode enorm belangrijk. Dat maakt dat The Water Purifier op de lijst staat van essentiële bedrijven, waardoor ons team jouw waterbehoeften kan blijven vervullen. Concreet wil dat zeggen dat wij onze producten nog steeds kunnen komen leveren, herstellen en plaatsen. Ook onderhouden en dringende plaatsingbezoeken – zoals voor ontijzeringen – blijven gebeuren. 

Samen zijn we sterker

In het bedrijf en tijdens onze afspraken bij klanten houden we uiteraard rekening met alle hygiënemaatregelen en social distancing. De gezondheid van jullie en onze werknemers primeert!  

Wat betekent dit concreet voor onze techniekers?

  • Onze jongens zitten alleen in hun camionet. Dat was voor Corona al zo en is nu dus zeker niet anders. 
  • In onze werkplaats houden we allemaal voldoende fysieke afstand van elkaar. Het virtuele contact daarentegen is toegenomen. 
  • Iedereen is voorzien van voldoende handgels en papieren handdoeken.
  • Komen wij bij je langs, dan zullen we je begroeten met een vrolijke glimlach vanop afstand.
  • Moeten onze jongens werken aan je drinkwaterfontein, ontijzering, ontharder… dan vragen we je hen bij voorkeur alleen in de ruimte te laten werken. Mocht dat niet lukken, dan vragen we om minstens 2 meter afstand te houden. Als je dit als klant niet respecteert, hebben onze jongens de opdracht gekregen om onmiddellijk te vertrekken. We rekenen dan ook op jullie medewerking.
  • Wil je je lege flessen wisselen? Zet ze dan buiten en wij vervangen de flessen door volle!

En wat gebeurt er op kantoor?

  • Wij hebben ons verspreid over de verschillende verdiepingen van ons kantoor, waardoor er meer dan voldoende afstand tussen iedereen is. 
  • We blijven gewoon bereikbaar, zowel via telefoon (089/36 24 40) als via mail

Ook onze vertegenwoordigers zijn weer vollebak aan het werk, uiteraard met respect voor de regels rond social distancing. Indien je dit wenst dragen ze ook een masker tijdens de afspraak.

Wens je toch liever een offerte via mail? Heb je interesse in een van onze producten? Geen enkel probleem. Ook dan blijven we bereikbaar via telefoon (089/36 24 40) en via mail. Wil je graag meer visueel contact maar nog geen ‘echte’ afspraak bij jouw thuis, dan plannen we graag een digitale afspraak in via Skype, Zoom, Teams,…

Altijd bereikbaar voor jou

Heb je nog verdere vragen voor ons? Neem gerust contact op! Wij staan altijd klaar om jou te helpen. 

Wij wensen je alle gezondheid toe!

Bert, Tijl en Petra