icon contact info 089-362 440
info@twp.be

Uw allround waterspecialist

Flessen water

Het gezonde ‘Limburgs Water’, netjes verpakt én geleverd

Als echte waterspecialisten met jarenlange ervaring staan wij 100% garant voor de zuiverheid en de kwaliteit van ons flessenwater. En bovenal: fris gekoeld smaakt het heerlijk. Dit Limburgs Water wordt door ons hoogstpersoonlijk gebotteld en opgevolgd.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Limburg Water?

Limburgs Water bevat weinig mineralen en kalk. Deze hoge zuiveringsgraad maakt het water extra geschikt voor babyvoeding en nierpatiënten. Zo wordt ons Limburgs Water gebruikt in verschillende ziekenhuizen voor nierdialyses.

Hoe flessen met Limburgs Water bestellen?

Wij brengen Limburgs Water op de markt in herbruikbare flessen van 12 en 20 liter, geschikt voor onze waterkoelers. In tegenstelling tot sommige praktijken in de waterbusiness vullen wij onze flessen ook effectief tot de maximumcapaciteit. Bovendien verbinden wij aan onze huurcontracten géén verplichtingen voor minimumafnames. U betaalt alleen wat u opdrinkt.

  • Vanaf 5 flessen leveren wij, zonder meerkost, ter plaatse.
    Vandaag gebeld of gemaild, betekent binnen de 24 uur geleverd.

  • Wenst u minder flessen? Kom dan langs in onze watershop in Genk. U geniet van extra korting. 

Wist u dat ons flessenwater véél goedkoper is dan de bekende watermerken?

Naast het gebruiksgemak waarbij u niet moet sleuren met volle en lege flessen, is ons water veel goedkoper dan de bekende watermerken. Zo betaalt u in de supermarkt al snel 0,60 euro per liter. Wij leveren heerlijk en gezond drinkwater aan bijna de helft van de prijs. Bovendien blijft u niet zitten met afval, iets wat u ook moet betalen om te laten ophalen. Om nog maar te zwijgen van de ruimte die vrijkomt in de koelkast.